Pakar Renovation Rumah Anda

Assalammualaikum

Nak renovate rumah / ubahsuai rumah yang tahan lama dan tidak cepat runtuh?
Kami tahu kerisauan anda untuk mencari kontraktor yang boleh dipercayai. Bukan anda sahaja tapi ramai yang berhajat untuk ubahsuai rumah atau bina rumah risau memikirkan perkara ini. Mana tidaknya.. Saban hari, kita sentiasa mendengar cerita-cerita tentang:

Kontraktor renovate / kontraktor ubahsuai rumah dapat duit deposit, lepas tu lari..
Kontraktor renovate / kontraktor ubahsuai rumah buat kerja sikit, lepas tu lari..
Ada yang dah siap renovate rumah / ubahsuai rumah / bina rumah, runtuh pula tu..
Kalau tak runtuh pun rumah yang di renovate / ubahsuai rosak sana bocor sini…
Ada yang minta payment / harga extra hingga 20%-30% lebih daripada harga/ sebut harga / kontrak asal..
Ada kontraktor renovate / kontraktor ubahsuai / bina rumah yang nampak macam boleh dipercayai tapi ambik untung atas angin sahaja.. cuma markup harga dari kontraktor ubahsuai sebenar…
Ada kontraktor renovate / kontraktor ubahsuai / bina rumah yang bergaduh dengan geng pekerja sebab tak bayar gaji pekerja..
Ada yang supplier datang ke rumah kita minta payment bila kontraktor renovate / kontraktor ubahsuai / bina rumahdah lesap…
Macam – macam cerita kan pasal kontraktor ubahsuai rumah ni, kekadang rasa macam trauma pun ada nak renovate / ubahsuai / bina rumah. Tapi masalahnya sehingga satu peringkat renovate/ ubahsuai rumah amat diperlukan sebab mungkin anak-anak dah besar, sudah tak berapa selesa dengan susunatur rumah sekarang. Bila anak-anak dah besar nak bilik sorang satu pula. Bagi cik puan, mungkin berkeinginan untuk membesarkan dapur supaya lebih luas dan selesa untuk memasak hidangan sekeluarga. Mungkin juga inginkan ruang tamu yang lebih besar dan luas sebab sedara-mara dan adik beradik selalu datang berkunjung.

Bab yang paling sakit bila kontraktor renovate/ ubahsuai rumah / bina rumah tiba-tiba minta payment extra dari harga sebut harga diakhir-akhir projek, kalau lambat siap sikit tak minta payment extra boleh consider lagi, tapi kalau dah minta extra 20%-30%, contohnya kalau rm100k kontrak / sebut harga asal, 30% dah rm30k, mana nak cari dalam masa terdekat, banyak tu…

Ini belum masuk bab kualiti, lagi pening.. kat mana nak cari kontraktor renovate/ ubahsuai rumah / bina rumah yang boleh dipercayai?

Kami di sini ingin membantu anda menghilangkan kerisauan tentang perkara-perkara seperti di atas. Jika tidak percaya.. boleh tengok hasil kerja kami di bawah ini:

Rumah Teres Dua Tingkat di Keramat , Kuala Lumpur

Rumah Teres 2 Tingkat di
Melawati, Kuala Lumpur

Rumah Corner Lot di
TTDI Jaya, Shah Alam, Selangor

Rumah Teres Dua Tingkat di Wangsa Maju, Kuala Lumpur

Boleh hubungi kami Di talian

010 437 8850/call

016 679 0776/wssp

AHMAD BUKHARI

PAKARRENOVATION.COM

Selain daripada renovation rumah,kami juga menyediakan pelbagai perkhidmatan terdiri daripada pakar wiring,pakar plumbing,pakar grill dan pagar,pakar tile,pakar plumbing,pakar cctv,pakar auto gate,pakar awning……

 

 

PAKAR BAIKI SEMUA

ASSALAMUALAIKUM…TUAN / PUAN
KAMI MENYEDIAKAN PERHIKMATAN
-BINA RUMAH
-KERJA-KERJA PAIP
1.PASANG WATER PUMP DAN WATER HEATER
2.MEMBAIKI TEKANAN AIR SLOW
3.TUKAR DAN CUCI TANGKI AIR
4.BAIKI TANDAS SUMBAT DAN SINGKI
5.PASANG PAIPING BARU UNTUK RUMAH DAN PEJABAT


-UBAHSUAI RUMAH DAN PEJABAT /OFFICE
-UBAHSUAI BILIK AIR DAN DAPUR
-BUAT PORTH DAN PARKING
-PASANG TILES, TILE, JUBIN
–PASANG PARTATION
-BUAT PLASTER CEILING
-BUAT PAGAR DAN TEMBOK
-BUAT CABINET DAN TABLE TOP
-CAT RUMAH DAN PEJABAT /OFFICE
-PASANG LAMPU, KIPAS, POWER POIN DAN PENDAWAIAN
-BAIKI ATAP BOCOR DAN BUMBUNG
-PASANG PINTU DAN TINGKAP
-BUAT GRILLE DAN AWNING DLL.
-TAMPA CAS TRANSPORT
-BERKUALITI HARGA BERPATUTAN
-KAMI MENERIMA TEMPAHAN KUALA LUMPUR DAN SELANGOR
-UNTUK KETERANGAN LANJUT HUBUNGI

SMS –  CALL – WHATSAPP:

016- 679 0776

BUKHARI

carian terkini:

Kami Pakar Renovate Rumah, Pejabat, Sekolah, dll

Assalamualaikum, dan salam sejahtera

 

Kami adalah syarikat bumiputera Malaysia

yang telah berpengalaman lebih 10 Tahun dalam mengubahsuai atau renovate rumah, Masjid, Surau, pejabat, sekolah dan lain-lain lagi kerja kerja berbentuk pembinaan dan renovasi.

Dengan bekal pengalaman ini kami ingin membantu mewujudkan impian anda dalam megindahkan dan mencantikkan lagi rumah atau pejabat anda.

Kami juga pakar dalam membuat kerja kerja welding dan kerja kerja besi seperti membuat Grill, Auto gate, Plumbing, renovation bumbung , kanopi dan lain-lain.

Kami juga adalah pakar dalam membaik pulih aircond atau service dan pemasangan.

 

Kami juga telah berjaya memasang CCTV di pelbagai bangunan kerajaan mahupun swasta.

Kami juga telah banyak mendapat tempahan dalam mencantikan hiasan dalaman dan landscape.

Kami juga menerima tempahan untuk membuat signboard kedai atau pejabat, seperti lightbox ataupun billboard.

Untuk lebih lanjut anda dapat menghubungi kami di talian ini:

 

SMS –  CALL – WHATSAPP:

 

016- 679 0776